Volkswagen skyder 2018 i gang med Åbent Hus i weekenden d. 6.-7. januar.

Volkswagen-forhandlernes showrooms er fyldt med gode nyheder, når det nye år skydes i gang med Åbent Hus i weekenden d. 6. og 7. fra kl. 11-16. Blandt de mange nyheder og gode tilbud er der klassikeren Golf, hvor du får en DK-pakke indeholdende parkeringssensor, el-klapbare sidespejle og regnsensor uden merpris. Og det gælder, uanset om du vælger Golf som fem-dørs hatchback eller den længere Variant-version, der rummer op til 605 liter bagage. Har man set sig varm på en Golf, kan det anbefales at prøve den nye 130 hk stærke 1,5 TSI ACT EVO-motor, der er spækket med banebrydende og brændstofbesparende teknologier. Her er forbruget skruet i bund og køreglæden i top. En 130 hk Golf 1,5 TSI Comfortline kan fås til priser fra 253.990 kr.

Et andet stærkt tilbud er den handy move up! til 112.600 kr., hvor du får en DK-pakke indeholdende multifunktionslæderrat og klimaanlæg på husets regning. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Tiguan Track ­– mere greb uden merpris.

Sne, mudder eller våde og fedtede veje kan være en udfordring for en tohjulstrukket bil, men det behøver du ikke at bekymre dig om i Tiguan Track, der har optimalt vejgreb takket være det effektive 4MOTION-firehjulstræk, som du får med uden merpris (en besparelse svarende til ca. 48.500 kr.). Tiguan trækker ved normal kørsel på forhjulene, hvilket reducerer brændstofforbruget, men registrerer 4MOTION-systemet reduceret vejgreb på forhjulene, sendes der på millisekunder motorkraft til baghjulene. Tiguan Track kommer med 150 hk 1,4 TSI-motor og DSG-gear til 388.495 kr. i Comfortline-versionen og 429.695 kr. i Highline-versionen.

T-Roc – selvsikker og sportslig.

Til Åbent Hus kan du også opleve Volkswagens nye SUV-stjerne, T-Roc, der leverer en forførende cocktail bestående af et sportsligt, coupé-lignende design, SUV-appeal, en inspirerende køreoplevelse og hightech-udstyr som digital instrumentering, Lane Assist og adaptiv undervogn. T-Roc er lige så meget på hjemmebane foran storbyens cafeer som på eventyr uden for de asfalterede veje. T-Roc kører med effektive og stærke benzin- og dieselmotorer, der yder fra 115 til 190 hk og som kan - afhængig af motorvariant – kombineres med 4MOTION-firehjulstræk. Den veludstyrede T-Roc kan fås til priser fra 239.990 kr. for en 1,0 TSI Style, eller den kan privatleases for 15.000 kr. i førstegangsydelse og en månedlig ydelse fra 3.249 kr.

Ny Polo – den voksne minibil.

Den nye Polo har taget et stort spring i størrelse målt både på centimeter og køreoplevelse. 94 mm længere akselafstand og 69 mm mere i bredden har givet et mere dynamisk og elegant proportioneret design, et imponerende rummeligt interiør, et 25% større bagagerum og en køreoplevelse, der tåler sammenligning med biler i klassen over Polo. Interiøret er stilrent og hightech og byder bl.a. på et Composition Media infotainmentsystem med en eksklusiv 8” touchskærm i glas, og ekstraudstyr som den nyeste generation af Active Info Display-instrumenteringen gør Polo til en unik oplevelse. Der er en Polo til ethvert budget og temperament med et bredt modelprogram, der strækker sig fra en 75 hk 1,0 MPI Trendline til 157.571 kr. og op til en 200 hk stærk GTI 2,0 TSI, der står til 274.995 kr. Privatleasing er også en mulighed, så kan du komme bag rattet af en Polo 1,0 MPI Trendline for 15.000 kr. i førstegangsydelse og 2.399 kr. i månedlig ydelse.

Alle disse nye Volkswagen-modeller og flere til kan du opleve i weekenden d. 6.-7. januar kl. 11.–16.

Du kan finde mere information om Volkswagens mange tilbud og nyheder på www.volkswagen.dk


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk