Den nye Crafter er på gaden. Og der er meget at glæde sig til.

Den nye Crafter imponerer ikke bare med sine fremragende køreegenskaber og intelligente udstyr. Den er også økonomisk attraktiv takket være en god totaløkonomi, der omfatter lave driftsomkostninger og en fordelagtig Service- og reparationsaftale.

Ren nytænkning. 100 % Volkswagen.

Den nye Crafter er mere praktisk, mere økonomisk og mere innovativ end nogensinde før. I samarbejde med dine kolleger har vi nemlig bygget en varebil som ingen anden, der byder på masser af innovative features og avancerede assistentsystemer. Ren og skær omkostningseffektivitet i topklasse. En yderst fleksibel varebil, der forkæler med et væld af reelle fornyelser, så din arbejdsdag bliver nemmere, hurtigere og mere lønsom. Eksempelvis har vi udstyret den nye Crafter med LED lys i varerummet, flere praktiske opbevaringsmuligheder i kabinen og et lækkert multifunktionslæderrat (ekstraudstyr), som gør det let at navigere rundt i infotainmentsystemet. Derudover fås den nye Crafter med flere smarte assistentsystemer, som fx Parkeringsassistent og Trailer Assist, så du slipper for unødige værkstedsbesøg i forbindelse med buler og ridser i lakken, når der skal parallelparkeres eller køres med anhænger. Ja, der er meget at glæde sig til med den nye Crafter. 

  • Leasing fra kr. 1.995,- pr. md. ekskl. moms. inkl. Service- og reparationsaftale
  • Udbetaling kr. 39.945,-
  • Kontantpris kr. 209.995,-

Er du blevet nysgerrig, og har fået lyst til at høre mere om den nye Crafter? Så kontakt os, så finder vi en tid i kalenderen, hvor det passer dig, at vi kan præsentere jer for hinanden.

Kontakt os Find os

Tilmeld dig vores roadshow og oplev den nye Crafter.

Den nye Crafter er lige nu på vej rundt i landet, og inden længe besøger den vores Volkswagen ErhvervsCenter. Kom og oplev alt, hvad den nye Crafter har at byde på. Du får også lov til at prøve et par af de nye, avancerede assistentsystemer. Vi byder på lidt lækre forfriskninger og til de første har vi en lille overraskelse.  

Følg linket og få et overblik over, hvor og hvornår vi løfter sløret for den nye Crafter. Af hensyn til arrangementet beder vi om, at du registrerer dig på tilmeldingssiden.  

Tilmeld dig roadshow her