Volkswagen Total

Ingen bryder sig om uforudsete udgifter. Derfor har Volkswagen udviklet et nyt produkt, der hedder Volkswagen Total, som er en udvidelse af Total Tryghed. Volkswagen Total er en komplet pakke med finansiering, forsikring og Total Tryghed.

Alle biler udsættes for hårde belastninger gennem et langt liv. De mekaniske dele bevæger sig konstant under kørsel og slides helt naturligt med tiden. Moderne biler er spækket med elektronik, som gør køreoplevelsen behagelig, økonomisk og sikker. Samlet set består en bil således af rigtig mange enkelt dele. Det kræver fornuftig vedligeholdelse.

Vi tilbyder derfor en Total Tryghed aftale som dækker vedligeholdelsen i en årrække. Ordningen giver maksimal sikkerhed til lave omkostninger. Ikke alene dækker Total Tryghed alle foreskrevne serviceeftersyn, men også omkostninger til sliddele og uventede reparationer er dækket. Selv små ting som løbende udskiftning af viskerblade og pærer er inkluderet efter behov. Vi overtager således omkostningerne med at holde bilen i god mekanisk stand, og du sikrer dit budget gennem et fast månedligt beløb for ordningen.

Din biløkonomi er meget mere end prisen på din favoritmodel fra Volkswagen. Finansiering, forsikring, løbende service og reparationer er ligeså vigtige dele af dit budget. Derfor har vi skabt Volkswagen Total, som er en helt enkel måde at have bil på, der med en fast månedlig pris giver dig fuld kontrol over din biløkonomi. Med Volkswagen Total bliver det med andre ord fuldstændig enkelt at købe og eje bil.

Volkswagen Total omfatter både leasede og finansierede biler, og præmien er den samme, uanset hvilken løsning kunden vælger. For leasede biler på hvide plader betyder Volkswagen Total, at der kun er en selvrisiko uanset skadebegivenheder i forbindelse med aflevering af bilen efter endt leasingperiode. Volkswagen Total tilbydes til alle Volkswagen modeller.

Volkswagen Roskilde er klar til at fortælle meget mere om løsningen. Her regner vi naturligvis en konkret pris på netop dit behov. Book et møde på tlf. 46 740 750 eller salg@auto-forum-roskilde.dk

Volkswagen Total = Alt-én-pris 

Læs mere her