Volkwagen Privatleasing

Nu kan du lease et stort udvalg af Volkswagen-modeller. Hvis du drømmer om en ny Volkswagen med masser af udstyr, suveræn køreglæde, enestående kvalitet og en fast lav pris i hele leasing-perioden? Så er Volkswagen Privatleasing løsningen for dig! Sortimentet omfatter nu up!, Polo, Golf, Golf Variant, Golf Sportsvan, Passat & Passat Variant, Touran & Tiguan - eller den klassiske Beetle.

Frihed ved privatleasing

Glem alt om gensalg og uforudsete udgifter - med Volkswagen Privatleasing kører du uden bekymringer. Der er ingen yderligere etableringsomkostninger, og FDM står for gennemgang af bilen ved kontraktens ophør. Du kan med andre ord let finde en Volkswagen, der passer til din økonomi og dine andre individuelle behov.

Priser fra 1.799,- kr./md. Udbetaling fra kr. 5.000,-

Vores priser er stærkt konkurrencedygtige, men det må ikke stå alene. Når man vælger at lease bil gennem Volkswagen, vælger man samtidig en række bekymringer fra. Fx skal man ikke længere bekymre sig om værditab på bilen, da Volkswagen overtager bilen efter 3 år. Ligeledes kender man de faste månedlige udgifter, da privatleasingkontrakten også indeholder Volkswagens service- og reparationsaftale og skulle man komme ud for et uheld, køre i grøften eller fx løbe tør for brændstof, er leasingbilen også omfattet af Volkswagen Vejhjælp, der både hjælper på de danske og langt de fleste europæiske veje. Med andre ord, er der med en privatleasingaftale fra Volkswagen indbygget en stor frihedsgrad. Ikke mindst både bevægelses- og bekymringsfrihed.

Se alle priser her